суботу, 29 жовтня 2016 р.

ЇЇ РОКИ – ЇЇ БАГАТСТВО


Берізки пожовклі шлють листочки землі , 
Відлетіли в далекі краї журавлі, 
Осінь щедра, барвиста завітала у ваш дім, 
Щоб довгі роки жили Ви у нім. 
Чудової осінньої днини, в день Святої Покрови, у 1961 році у сім’ї Безіних, які проживали у Росії народилася красунечка донечка Люба. В її ім’я батьки вклали всю свою любов. Хорошою, слухняною підростала дівчинка. Коли Любі було 9 років, сім’я переїхала на Волинь і оселилася в мальовничому куточку Ківерцівщини – селі Ставку. Тут закінчила початкову школу, пізніше Дернівську середню.
Любов до книги , до читання визначила майбутню професію юнки. І ось Любов стає студенткою Волинського державного училища культури та мистецтва ім. І.Стравінського. Пізніше закінчила Рівненський державний гуманітарний університет.
У 18 років Люба зустріла чудового юнака Михальчука Володимира Олександровича і згодом молодята стали на рушничок щастя. 7 листопада цього року виповниться 37 років, як подружжя Михальчуків живе у любові та злагоді.
Кожна людина прагне бути щасливою і в кожного своє розуміння цього слова. Для Любові Іллівни щастя – це родина, коханий чоловік, який дарує пісню, акомпонуючи на гітарі, красунечка доня Світлана, яка є маминою помічницею і подругою, а також і гордістю. Світлана закінчила Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я.Горбачевського , зараз проходить інтернатуру. І радіє серце Люби Іллівни, коли сім’я збирається за столом, і господиня може почастувати найрідніших людей своїми кулінарними шедеврами, адже одним із її захоплень є кулінарія. А ще Вона любить подорожувати, відвідувати театр, бувати у лісі, хазяйнувати на грядці, а ще квіти – їх Люба Іллівна, мабуть, любить найбільше…
Найбільше диво з див –книга, в якій весь неосяжний світ, як незгасимий смолоскип освітлює шлях людини. І цей смолоскип ось уже 36 років освітлює творчий шлях бібліотекаря. З них 13 років Люба Іллівна працює директором Ківерцівської централізованої бібліотечної системи.
Ювілей – чудова нагода, щоб висловити захоплення життєвим шляхом цієї мудрої людини. Її життя -
яскравий приклад відданості улюбленій справі. Вона нерозривно поєднала свою долю з бібліотекою. Любов Іллівна мудрий і талановитий керівник, працює з урахуванням вимог сучасного життя країни , їй притаманна активна життєва позиція і невичерпна енергія, багатий професійний досвід, здатність творчо підходити до вирішення найскладніших проблем. Вона здобула глибоку повагу і авторитет серед колег. І сьогодні життя ставить Любові Іллівні
дві п’ятірки – 55.
Шановна Любове Іллівно, ми бібліотекарі , знаємо Вас як добру, хорошу, мудру людину, поважаємо Ваш професіоналізм, Вашу витримку, дар спілкування з людьми. Ви ведете активну громадську роботу , декілька скликань є депутатом Ківерцівської районної ради
І в цей ювілейний день ми бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, добра, миру, благополуччя, невтомності, нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності та успішного здійснення всіх професійних та особистих задумів.

Нехай Ваша творча енергія і життєлюбність, відданість улюбленій роботі та високий професіоналізм будуть супутниками у всіх ваших справах і дарують Вам успіх і глибоке задоволення від праці!
Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Хай минають негаразди та непорозуміння, підтримують рідні люди, розуміють та допомагають колеги. Миру, злагоди, щастя, любові та достатку у Вашому домі.
Хай милосердний Господь Бог дарує Вам та Вашій родині довгі - довгі роки життя у здоров'ї , щасті, достатку. Хай Мати Господня опікується Вами і прикриє Вас святим амофором. Гарного Вам святковаго настрою, море квітів, посмішок і любові.
Зі словами шани колеги та рідні

                                    

Немає коментарів:

Дописати коментар