четвер, 26 квітня 2018 р.

Школа в Хорлупах

25 квітня 2018 року в бібліотеці-філії с. Хорлупи районна бібліотека провела в школу професійної майстерності на тему: "Шляхи формування та ефективного використання інформаційних ресурсів бібліотек в роботі з користувачами". На навчання було запрошено чергову групу бібліотечних працівників Ківерцівської централізованої бібліотечної системи.


  В ході заняття учасники школи познайомилися з роботою бібліотеки-бази, переглянули слайд-презентацію про масові заходи, які були проведені бібліотекою, та отримали консультацію як створювати буктрейлер, яку провела бібліограф Ківерцівської РЦБС  Вергун І. М.







  Перед учасниками школи виступили методист Ківерцівської централізованої бібліотечної системи Мілінчук Н. Р., заступник директора по роботі з дітьми  Доридор Л.В. та сільський голова Протасюк О. М.


  Навчання було корисним і плідним для всіх учасників заняття школи. Завдяки йому працівники отримали практичні навики по використанню нових інформаційних технологій у роботі по обслуговуванню користувачів.


Немає коментарів:

Дописати коментар