середу, 8 травня 2019 р.

Святковий мітинг : "Шануємо живих,пам'ятаємо про полеглих".(До дня пам 'яті та примирення і 74-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні). "


Війна- це горе і сльози. Вона постукала в кожний дім, принесла біду: матері втратили своїх синів, дружини-чоловіків, діти залишилися без батьків. Тисячі людей пройшли крізь горно війни, зазнали жахливих мук, але вистояли і перемогли у найважчій з усіх війн, перенесених дотепер людством.  І живі ще ті люди, що в найважчих боях відстоювали Вітчизну. Війна в їхній пам’яті живе як найстрашніший гіркий спогад. Але ж і вона нагадує їм про стійкість, мужність, нездоланність духу, дружбу і вірність.
Тому з цієї нагоди 08.05.2019 року в с.Хорлупи в приміщенні школи , сільська рада,школа та бібліотекар провели  святковий мітинг : «Шануємо живих, пам’ятаємо про полеглих».(До дня пам'яті та примирення і 74-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні).
Учні  та вчителі декламували вірші та виконували пісні про війну.
Привітав односельчан сільський голова Протасюк Олександр Миколайович.
Завершився мітинг покладанням квітів до Обеліску Слави.
В бібліотеці-філії була розгорнута тематична поличка : «Війна…її забуть не дозволя майбутнє».
Забути минуле- означає зрадити пам’ять про людей, загиблих за щастя Батьківщини. Забути всі прикрощі та негаразди, всіх, хто виніс ці страшні позбавлення заради нас. Ні нам, ні нашим дітям забувати про це не можна. Ми будемо пам’ятати про цей подвиг. Ми вічно будемо шанувати пам’ять усіх, хто вистояв в ті роки, хто віддав своє життя за майбутні покоління.     




















Немає коментарів:

Дописати коментар