середу, 29 березня 2017 р.

Традиційний тиждень дитячого читання

Традиційний Тиждень дитячого читання, який щовесни відбувається під час весняних канікул в Хорлупській бібліотеці – філії пройшов під гаслом: «Весна в книжковому саду» з 24.03 по 30.03 2017 року.

«Книжчині іменини» розпочалися із привітання із святом бібліотекаря Клінової Світлани та вчителя початкових класів Олімпіюк Алли Валентинівни.

На відкриття свята були запрошені найактивніші читачі бібліотеки, вчителі, батьки. В актовому залі була оформлена книжкова поличка «Казочок в’язочка». В цей же день з учнями 1-3 класів було проведено «Подорож на станцію Казкова».





Бібліотекар Клінова С. В. та вчитель початкових класів Олімпіюк А. В. допомогли дітям побувати у казці, ще раз перегорнути сторінки улюблених казок, зустрілися з улюбленими героями.

На станцію з’явився листоноша Пєчкін і приніс багато телеграм на адресу станції. Діти Грудік Владислав, Лихач Іванна,  Терещук Владислав та Протасюк Владислава прочитали телеграми.


Діти відгадували казкові загадки, відгадували які пісенькі співали: «Колобок», «Мама-коза», як шукала свого  сина Івасика-Телесика мати та інші.

А Дюймовочка провела цікавий конкурс «Скільки героїв  – назвіть?», «Яка кінцівка казки?», «Хотів дізнатися Івасик - Телесик».


Діти відгадували загадки і говорили в якій казці відгадка з головним героєм.
Також відгадували ілюстрації до казок, розв’язували кросворди, складали казки та продовжували казку.



Бібліотекар провела бібліографічний огляд літератури на тему: «У світі чарівної казки».




Немає коментарів:

Дописати коментар