вівторок, 11 липня 2017 р.

Літературно-екологічний круіз: "Нас зібрала одна природа"

     10.07.2017 року в бібліотеці-філії с. Хорлупи було проведено літературно-екологічний круіз: "Нас зібрала одна природа".
     Під звучання пісні: "Ти - земле моя", ведучі Лихач Ярослава та Хазанюк Тетяна розповіли присутнім, що природа - джерело краси, вона викликає в нас почуття радості, подиву, джерело пізнання, матеріал до господарської діяльності, зміцнення здоров’я.
 

     Учні Гуч Вікторія, Тарасюк Богдана, Лихач Іванна, Журавльова Діана, Бірюкова Лариса, Бортнік Ангеліна та Олімпіюк Павло також розповіли про день Землі, екологічне оздоровлення та охорону навколишнього середовища.

    Бібліотекар Клінова Світлана провела екологічний марафон, який складався з 5 кіл, на якому учні поділилися на 2 команди: перша називалась "Сонечко", друга "Смайлики", відповідали запитання і розгадували загадки.


  На закінчення екологічного марафону підвели підсумки. Переможцем стала команда "Смайлики".
      Від свого імені і від імені тут присутніх бібліотекар подякувала учасникам за участь у грі, за їх знання, розум і талант.
   Також бібліотекар провела бібліографічний огляд літератури біля книжкової полички: "Незаймана краса Волині".

    Тож посадимо молоді деревця біля школи, позашкільних закладах і своїх домівок. Це так потрібно нинішнім, а ще більше майбутнім поколінням.
    Навіть найменша причетність кожного із вас до посадженого, виплеканого дерева є і буде вагомою підтримкою життя на Планеті і сьогодні і в майбутньому.
     Після екологічного круізу всі відправилися на екскурсію до річки Конопелька.



Немає коментарів:

Дописати коментар