вівторок, 12 вересня 2017 р.

08.09.2017 року в бібліотеці-філії с. Хорлупи було проведено літературну годину : " чи віддаю, чи то люблю - Взамін нічого не роблю."
(До 60-річчя від дня народження волинської поетеси Ніни Горик)



Учні Бортнік Ангеліна та Бірюкова Лариса  висвітлили короткі біографічні відомості поетеси.

Басюк Мілана, Басюк Олександра, Демчук Адріана, Терещук Діана, Тарасюк Богдана, та Слива Ангеліна на фоні мелодії декламували вірші Ніни Горик.

Бібліотекар Клінова Світлана провела бібліографічний огляд літератури біля книжкової виставки : Ніна Петрівна Горик - волинська поетеса , заслужений вчитель України", та ознайомила учнів із багатогранністю таланту Ніни Горик.

Перегорнута ще одна сторінка поетичної Волині.ЇЇ авторка - поетеса, Ніна Горик - йде по світу зі своїм Словом заради добра, правди, любові, щоб кращим ставав світ, щоб кожен із нас відчував відповідальність за Слово і Діло, за гармонію людських відносин.
"Світ дарований Богом для добра і любові, цим почуттям перемагаю муку, зневіру, розчарування. Безмірно вдячна Всевишньому за те, відчиняє мені двері до тайни... Хтось назвав її Поезією", - так говорить Ніна Петрівна Горик.
Віриться, що і надалі з -під пера поетеси будуть зявлятися нові одкровення у різнобарвному світі на ймення Слово , що велика й солодка письменницька праця визріє у нові твори.



Немає коментарів:

Дописати коментар