пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

Тиждень дитячої книжки

Дитячі книги вбирають у себе дивовижний, невичерпний, чарівний світ, який дитина відкриває для себе саме завдяки книжці. Просто треба взяти в руки Книгу і ...опинитись в цьому світі...


Традиційно в Хорлупівській бібліотеці, в кінці березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячої книги. Це чудова нагода привернути увагу дітей до книги, читання, до бібліотеки – як скарбниці знань всього людства. 


Цього року Тиждень дитячої книжки зібрав до себе на гостину усіх тих, хто любить читати і цінує книгу як духовну святиню, джерело мудрості і розуму.


Протягом тижня у бібліотеці проводились різноманітні заходи:
-компас літературний «Книжки, мов дивні розсипи скарбів»
- дежа-вю –вікторина «Якщо автора я знаю, швидко книги відгадаю»
- читання вголос «Ми читаємо завзято, а читання нам — це свято!»
- творча майстерня «Розфарбуй свій день! »


Діти отримали багато корисної інформації, здійснили своєрідну мандрівку до неосяжного всесвіту цікавих та корисних книжок, поспілкувались, поділились враженнями від прочитаних книг. 


Школярі , за допомогою гри, залюбки взяли участь у літературних вікторинах, конкурсах, із задоволенням пригадали улюблені казки. 


Бібліотекар Грудік Ірина вручила подяки школярам, які були найактивніші протягом тижня.



Завітайте до бібліотеки – книги чекають на вас! Можливо, серед них є ті, які ви читали, але захочите перечитати, або ті, які залишилися поза вашою увагою. У Вас є чудова можливість відкрити для себе захоплюючий світ літератури!


Немає коментарів:

Дописати коментар