понеділок, 26 березня 2018 р.

Година корисної інформації : "Не цураймося рідної мови".

28.03.2018 року в Хорлупівській бібліотеці-філії було проведено : Годину корисної інформації "Не цураймося рідної мови" з учнями 6-9 класів.

Ведучі Слива Ангеліна та Бортнік Ангеліна розповіли присутнім, що мова - найнезбагненіший і найдосконаліший із феноменів людського суспільства. У світі немає нічого такого. чого не можна б було означати словами. Чим багатша нація духовно, тим глибша мова.

Українська мова - барвистий килим самоцвітів, що віками ткали генії нації і прості люди, які називають себе українцями. Кожне слово в ній - коштовний камінь з десятками граней. Наша мова- це криниця духовності і моралі, дзеркало українського менталітету, доброти, душевності, щирості.
Журавльова Діана, Калецький Артем, Слушаєва Вікторія,Непочатих Камелія, Мельник Андрій декламували вірші та розказували гуморески про українську мову.

Слива Ангеліна виконала пісні :" Рідна мова","Одна калина", та "Україночка".
Бібліотекар Клінова Світлана провела бібліографічний огляд літератури біля книжкової виставки : "Мова- духовне багатство народу".


А також буде проведено інтернет урок : "Книга- та комп’ютер наші друзі", з учнями 3,7 та 9 класів, та шок - урок : "SOS: наркотик - жало добровільної смерті" з учнями 9 класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар