вівторок, 19 червня 2018 р.

Свято села у Хорлупах.

18.06.2018 року бібліотекар ,школа та сільська рада підготували та провели день села у Хорлупах.
Розпочали свято ведучі : Лихач Ярослава, Грудік Яна-Марія, та Журавльова Діана вітали присутніх віршами про село.


Зачаровували всіх маленькі хорлупчани із дитячого садочка : "Сонечко".


Особливо сподобалися пісні : "Добрий день ,матусю Україна", "Я дякую Богу за маму", "Мій рідний край", "Ангели майдану", "Заспіваймо пісню про Україну", "Грицю, Грицю до роботи", "Родина" у виконанні Сливи Ангеліни, Тарасюк Богдани, Терещук Діани, Сосницької Вікторії, Щербачука Романа", Грудіка Владислава та учнів 3-4 класів, а також танці : "В нас на Україні", "Вишеньки-черешеньки", "Черевички", "Рокен-рол", та" Василина".














А також ведуча Протасюк Наталія Володимирівна привітала медичних працівників села з професійним святом, фермерів, діток ,які народилися за рік, воїнів АТО, найстарших жителів села, родину ,яка прожила багато років у парі, та яка святкувала золоте весілля, а також жителів. які відсвяткували або будуть відмічати день народження в цьому місяці.






У виконанні Грудіка Владислава прозвучала гумореска Павла Глазового : "Як вареники варили кумі".
Неперевершеним був виступ каратистів клубу кіокушинкайкан карате : "Саторі" під керівництвом тренера (чемпіонки світу) Ольги Лещук Вершиніної.






На свято в Хорлупи завітали гості із Дачного, які вітали хорлупчан із святом своїми піснями.



Привітав усіх зі святом сільський голова Протасюк Олександр Миколайович та подякував за щорічне неповторне свято в цей день . Відмітив великий інтуіазм організаторів дійств, його спонсорів та всіх дружніх жителів села Хорлупи.


















В бібліотеці- філії села Хорлупи було відкрито тематичну поличку : "Моє село-початок України", де присутні могли ознайомитися історією села Хорлупи.




Немає коментарів:

Дописати коментар