неділю, 27 березня 2016 р.

День щастя

Друзі, чи замислювались ви над тим, що для вас означає щастя? Хороші оцінки, любов та здоров’я рідних чи, може, відпочинок на екзотичних островах? Якби там не було, а істина одна: здобути щастя прагне кожна людина на Землі.
 Таке рiшення прийняла Генеральна Асамблея ООН на своїй останнiй сесiї. Пропозицiю щодо вiдзначання Мiжнародного Дня Щастя, висунуту представниками королiвства Бутан, одноголосно пiдтримали всi 193 члена асамблеї.



Дата святкування була обрана не випадково. 20 березня — День весняного сонцестояння, коли день дорiвнює ночi и сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiй територiї земної кулi. Таким чином, цей день символiзує рiвне право на щастя кожного мешканця Землi.



25 березня у Хорлупівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулося свято «Формула щастя».  Вовк Мирослава Василівна розповіла про історію виникнення цього свята.  Всі присутні переглянули відео кліп про щастя, який підготували Вовк Маряна та Грудік Ірина. Учні 5 класу виготовили аплікацію з долоньок "Дерево щастя",
шестикласники  виготовили стінгазету "Щастя  - це  мир"


сподобалась присутнім міні - вистава "Де ховається щастя?" , яку підготували учні 7 класу, восьмикласники намалювали плакат  "І буде мир, і злагода в нас буде і щастя на українській землі!" . Вовк Мар'яна виготовила топіарій, «Мрія про море» та підкова на щастя. 


Активними були другокласники та четвертокласники , вони розгадували загадки , складали прислівя приказки. Всі учасники свята заспівали  пісню "Щастя вам". Вовк Мирослава Василівна вручила всім школярам подяки. Музичне оформлення свята  Новіцької Валентини Миколаївни




Друзі! Будьте щасливими, діліться своїм щастям з близькими, частіше посміхайтеся та радійте життю. І нехай усі ваші мрії та сподівання неодмінно збуваються.


Немає коментарів:

Дописати коментар