середу, 23 вересня 2020 р.

10 романтичних книг, які треба прочитати цієї осені

Осінь завжди має особливий настрій. А, отже, і реквізити для такого настрою мають бути відповідні. Пропонуємо вам цікаві книги, які буде пасуватимуть до цієї осені. Тому запасайтесь чаєм, пледом і вільним часом.

Джоджо Мойес «На крилах мрії»

Це історія про успішну адвокатку Наташу Маколей. Жінка щодня захищає права дітей, але розібратися зі власним життям ніяк не може.
Проблеми оточують її скрізь - з колишнім та теперішнім, а також - на роботі. Паралельно у книзі є ще одна героїня - Сара.
Сара - онука талановитого вершника. Дідусь передав їй усі свої вміння, але саме зараз Сара зовсім сама. Вона також не може впоратися із викликами дорослого світу. Дивним чином дороги Наташі та Сари пересікаються. Вони і спробують врятувати одна одну.

Сара Джіо «Фіалки в березні»

Емілі Вілсон приїхала з Нью-Йорка до двоюрідної бабусі. Вона письменниця, яка пережила розлучення і творчу кризу. На березі океану вона хоче нарешті знайти спокій. Проте тут щось пішло не так… Тут і нове захоплення, і невдоволення родички, і дивна знахідка- щоденник із минулого… Емілі вирішила трохи розібратися у цьому.

Януш Вишневський «Самотність в мережі»

Книга, яка захоплює і тримає у напрузі до останньої сторінки. Автор розповідає історію віртуального кохання. Спочатку ця любов розростається у мережі, проте згодом співрозмовники таки зустрінуться. Станеться це у Парижі. І зустріч ця буде дуже складною.

Надійка Гербіш «Теплі історії до кави»

Здається, ця книга буде актуальною завжди, а восени - тим більше. На те вони і теплі історії. Тут буде про почуття, про прийняття рішень, про мандри-дорогу і про різноманітних людей.  Це збірка, для якої вам знадобиться далеко не одне горнятко кави чи чаю.

Володимир Лис «Соло для Соломії»

Розповідь, яка зачепить навіть дуже холодного читача. Історія про кохання, таке житєве, справжнє і не завжди, далеко не завжди, правильне. Простою волинською говіркою автор розповів про те, як буває у житті, коли ламаються долі, коли переплітаються почуття і стосунки, коли болить і не забувається.

Світлана Талан «Зловити промінь щастя»

Зворушлива історія про Марію та Романа, які одружились зовсім юними. Проте - лише віком. Насправді війна змусила їх подорослішати набагато швидше, німецька окупація зробила своє. Вони добре розуміли, як багато важить мати що поїсти, у що взутись та одягнутись, і яка неймовірна розкіш - піти у кіно. Вони добре пам’ятали знущання та насильство, які довелось побачити під час війни…

Галина Вдовиченко «Інші пів’яблука»

Авторка розповідає про жіночу дружбу, а насправді показує долі чотирьох жінок. Вони різні,але це не заважає їм дружити. І якось подруги знаходять дуже дивну річ. Спочатку сприймають за іграшку, та потім помічають, що цей сувенір може змінювати життя і виконувати бажання.

Фредрік Бакман «Брітт-Марі була тут»

Продовження історії «Моя бабуся просить їй вибачити», яку ми також рекомендуємо прочитати. Так-от одна із героїнь, 63-річна жінка, переживає сімейну кризу. Чоловік - зрадник, серце - розбите. От вона і вирішує змінити своє життя цілком. І пробує влаштуватись на роботу. Для цього їде у закинуте містечко Борг, де її чекає чимало цікавого.
Нові друзі, справжня свобода… А що ж було далі?

Анн-Софі Брасм «Дихай»

Твір, який у світі обговорювали досить жваво. При цьому як критикували, так і захоплювались. Це чтиво як для дорослих, так і для дітей підліткового віку. А розповідає авторка про дружбу, самотність, привязаність, біль втрати… І трохи про те, як, попри такі обставини, встати і жити далі.
Дихати.

Дженіфер Вайнер «Добре в ліжку»

Живе собі така Кенні. Кенні можна назвати абсолютно щасливою жінко. Принаймні вона вважає, що має для цього все. Ну і заодно - трохи пишні форми тіла, але Кенні це нітрохи не бентежить. Проте якось вона натрапляє на журнал, де її колишній написав статтю про любов до великої жінки. І після цього у житті Кенні так багато змінюється.




















Немає коментарів:

Дописати коментар