четвер, 17 вересня 2020 р.

День рятівника — свято, яке відзначається в Україні щорічно 17 вересня.
Щиро вітаємо рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!
Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконуєте ви – рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям. Це ви, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших природних чи техногенних бід. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.
У цей святковий день прийміть найкращі побажання нових сил та наснаги, міцного здоров’я і щастя, сімейного затишку і благополуччя, мужності, злагоди та нових професійних звершень в ім’я розбудови нашої держави у Вашій нелегкій професії.
Нехай на терені мужньої професії Вас не залишає лицарський дух людяності і впевненості у своїх силах і завжди оберігає Вас образ Пресвятої Богородиці Неопалимої Купини,  яка є покровителем пожежників та рятувальників та надає допомогу усім, хто потрапив у біду.
Щастя та добра Вам і Вашим сім’ям.






Немає коментарів:

Дописати коментар