середу, 21 січня 2015 р.

Районний конкурс "З дитинства знаю “Заповіт"

У зв’язку з підготовкою та відзначенням 200-річчя від дня народження великого Кобзаря центральна районна бібліотека провела районний огляд-конкур серед бібліотечних працівників “З дитинства знаю “Заповіт” (Шевченко в житті моєї родини).
Метою конкурсу було піднесення творчої активності користувачів бібліотек, виявлення та підтримка родинних інтересів, активізація учнівської молоді, літературних клубів за інтересами, авторів-початківців, аматорів художнього читання, вшанування пам’яті Т. Г. Шевченка.
Фінал огляду-конкурсу, який тривав з березня 2013 р. по жовтень 2014 р., та нагородження переможців відбувся у приміщенні центральної районної бібліотеки 4 жовтня. На розгляд журі було представлено тридцять робіт різних жанрів (інсценізація уривків творів, декламування віршів, читання віршів присвячених Т. Г. Шевченку у авторському виконанні) та форм бібліотечної роботи (літературні посиденьки, літературні вечори, засідання клубів за інтересами, слайд-шоу та інші).
І місце посіла бібліотекар бібліотеки-філії с. Хорлупи Грудік Ірина Вікторівна.
ІІ місце розділили бібліотекар бібліотеки-філії с. Вишнів Мельник Галина Володимирівна та бібліотекар бібліотеки-філії с. Дідичі Кашинська Тамара Сидорівна.
ІІІ місце зайняли бібліотекар бібліотеки-філії с. Озеро Возна Світлана Іванівна, бібліотекар бібліотеки-філії с. Одеради Ройко Тетяна Володимирівна та бібліотекар бібліотеки-філії с. Ставок Матяшок Людмила Юхимівна.
Усі переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками.
Також подяками за активну участь були нагороджені бібліотекарі бібліотек-філій: Берестяне, Човниця, Дачне, Борохів, Скреготівка, Чемерин, а також колективи бібліотек-філій для дорослих смт. Олика та Цумань.

 




                                             

Немає коментарів: