суботу, 13 червня 2020 р.

Канікули — чудова можливість розширити межі знань.
Наприклад, зануритися в різні часові епохи, дізнатися більше про планети та космічні станції, а також нарешті порозумітися із комп‘ютерами.

📍«100 фактів про історію» розповість, чому у Середньовіччі екзамени в Китаї ставали причиною смерті, коли з‘явилось право голосу у жінок та яким чином марширування може змінити світ.
https://cutt.ly/ByXGWIE

📍 «100 фактів про космос» закохає вас у світ галактик, астероїдів та зорей. До речі, деякі останні більші за Сонце у 29 мільйонів, а якщо дивитись на зорі неозброєним оком, то можна нарахувати 9 096 зірок.
https://cutt.ly/5yXGEKI

📍 «100 фактів про комп‘ютери, числа та програмування» заохотить дізнатися, чому інтернет перебуває під водою, за якою давньою системою працюють сучасні годинники та скільки базових кольорів вміщує в собі комп‘ютер для створення 16 мільйонів комбінацій.
https://cutt.ly/0yXGTzx

А якщо ви вже все знаєте про життя у давнину, повністю дослідили космічний простір і запам‘ятали, скільки знаків міститься у числі Пі, тоді чекайте нашу серійну гастрономічну новинку — «100 фактів про їжу» та робіть передзамовлення зі знижкою.
https://cutt.ly/jyXGPGH

Немає коментарів:

Дописати коментар