вівторок, 16 червня 2020 р.

Дитяча письменниця створила YouTube-канал із авторськими читаннями та майстер-класами
10.05.2020
творча читальня

Дитяча письменниця та експертка БараБуки Марія Артеменко створила YouTube-канал «Творча Читальня» для дітей, батьків та педагогів.

На каналі письменниця викладає короткі відеоуроки, кожен з яких починається читанням вірша, а закінчується тематичним творчим завданням за його мотивами. Зокрема, Марія Артеменко провела майстер-класи з аплікації, оригамі, малювання, виготовлення елементів декору, подарунків тощо. Завдання призначені для дітей 4-7 років, проте вони будуть цікавими для усіх, кому подобається рукоділля.


Також у відео письменниця розповідає цікаві факти, які пов’язані з темою вірша, наприклад про Сальвадора Ділі, діалог, «кумкання і квакання» та інше.

«Переконана, що розвиток креативного мислення через читання і крафтову творчість буде спрямовувати дітей на пошуки нестандартних рішень. Вважаю таке вміння цінним і необхідним у нинішніх реаліях», – каже Марія Артеменко.

Ідея «Творчої Читальні» у письменниці виникла під час карантину, проте і після його завершення вона планує продовжувати проєкт – знімати нові відео й організовувати офлайнподії.

Раніше ми розповідали, що «Книга-мандрівка. Україна» стала частиною програми Всеукраїнської школи онлайн

Читайте також: А ви не знали? Що насправді вивчають діти у шкільній програмі з літератури



Немає коментарів:

Дописати коментар